Klart for sommersesong-åpning med Soultown på Losen

Soultown på Losen i Larkollen.

Soultown på Losen i Larkollen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det blir ikke skikkelig sommer på Losen før Soultown har stått på scenen. Lørdag "trøkker" de til igjen.

DEL

- Soultown er et komplett band, med kult lydbilde, to vokalister og egen blåserekke. I år er bandet ytterligere forsterket med en person på perkusjon, og de teller hele 11 personer på scenen. Det er lett å engasjere seg i musikken, og det innbyr til sang, deltagelse på dansegulvet, til å lage party rett og slett, sier Martin Mathisen, innehaver av Losen.

Soul Town er et mossebasert funk- og soulband som spiller klassikere fra Stevie Wonder, Tower of Power, og Aretha Franklin, til nyere artister som Bruno Mars, Duffy og Paloma Faith.

- Vi gleder oss alltid til sommeråpning på Losen, forteller vokalist Beate Torjussen Østberg.

Sommeren blir mangfoldig på Losen også i år, med kjente artister som Madcon, Jo Nesbø, Bertine Zetlitz og Bjørn Eidsvåg på programmet.

Les mer om hva som skjer på Losen i sommer her

Soultown består av følgende bandmedlemmer: vokalistene Beate Torjussen Østberg og Ronny Ligenza, trommis Hallgeir Myhre, gitarist og trombone Audun Gillerstedt, gitarist Thorbjørn Haglo, keyboard Knut Aalerud, bass Tage Lægereid Olsen, perkusjon – gjestemusiker Arne Forsgren,trompet Siw Fafalios og Erlend Værdal, saxofon Morten Lilleheier.

Artikkeltags