– Tidenes konsertsommer på Losen

Martin Mathisen har sørget for et rikholdig sommerprogram på Losen i Larkollen.

Martin Mathisen har sørget for et rikholdig sommerprogram på Losen i Larkollen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Det beste vi har hatt noen gang, sier Martin Mathisen om sommerprogrammet på Losen.

DEL

– Dette er det beste programmet vi har hatt. Det mest ambisiøse og med størst variasjon, fra Angelina Jordan til CC Cowboys, sier Martin Mathisen, daglig leder på Losen.

Lørdag starter konsertene som fortsetter gjennom hele sommeren. Først ut er Tre små kinesere, så følger Ingrid Bjørnov, og sånn fortsetter det fram til midten av august. 

– Vi forsøker å skape opplevelser, og å legge til rette for stemning. Derfor legger vi for eksempel opp til strandkonsert. I år blir det deLillos i vannkanten, på en scene ti meter fra vannet. Og vi bruker parkeringsplassen til rockekonsert med CC Cowboys, sier Mathisen.

De andre konsertene foregår inne på Losen.

Syvende sesong

Dette er den syvende sommeren med konserter på Losen.

– Tanken min har hele tiden vært å få anerkjente artister hit, og vår styrke er at vi klarer å hente inn artister, som også etter hvert kontakter oss og ber om å få komme hit. Etter at Lillebjørn Nilsen spilte her i fjor, ringte han, takket for en hyggelig konsertopplevelse og ba om å få komme tilbake, sier Mathisen og tilføyer:

– Ingrid Bjørnov var den første store artisten som spilte her, i 2011. Og da lurte folk på hvordan i all verden vi klarte å få Ingrid Bjørnov ut hit. Nå er det kanskje tiende gangen hun spiller her. Vi har flere gjengangere. Både Jan Eggum og Ole Paus har vært her flere ganger, sier Martin Mathisen, som har nok å henge fingrene i for tiden.

– Det er gøy, men hektisk. Det spørs om ikke jeg bør ta inn en høyre hånd etter hvert, for å få hjelp til å ta hånd om det administrative, sier han.

Disse spiller på Losen i sommer:

Tre små kinesere 1. juli

Ingrid Bjørnov 5. juli

Knut Anders Sørum 7. juli

CC Cowboys 13. juli

Melissa Horn 15. juli

Angelina Jordan 19. juli

DeLillos 26. juni

Jan Eggum 29. juli

Lillebjørn Nilsen 2. august

To rustne herrer 5. august

Sigvart Dagsland 9. august

Abba the Journey  12. august

Artikkeltags