Nå er det snart slutt for Momentum 9

SISTE SJANSE: Onsdag er siste åpningsdag for Momentum 9 Alienation. Bildet er fra da Kirkeparken-elever besøkte biennalen.

SISTE SJANSE: Onsdag er siste åpningsdag for Momentum 9 Alienation. Bildet er fra da Kirkeparken-elever besøkte biennalen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Onsdag 11. oktober er absolutt siste mulighet til å oppleve Momentum 9.

DEL

Tilbakemeldinger fra publikum, presse og fagfelt er positiv, og det er med glede vi kan melde om at Momentum 9 setter publikumsrekord, forteller Maria Havstam i Punkt Ø.

– Besøkende har kommet fra fjern og nær, og barn og unge i Moss og Østfold har møtt opp i hopetall, sier hun.

Dermed er det bare å kjenne sin besøkelsestid for de som ennå ikke har sett biennalen, som er åpen til og med onsdag 11. oktober (men stengt på mandag).

Fremmedgjøring

Den niende utgaven av Momentumbiennalen handler om fremmedgjøring, knyttet opp mot teknologiske, økologiske og sosiale endringer i vår tid.

– Vi møter det fremmede hver dag, og fremmedgjøring er vår samtids betingelse, påpeker Momentum 9s kuratorteam.

Momentum 9 tar opp denne forvirringen og leter iherdig etter nye verktøy for å oppnå bedre forståelse av menneskets tilstand.

Utstillingen vises i Momentum kunsthall og Galleri F 15, samt sidearenaene H//o//F, Vannverket i Møllebyen, Parkteateret (kun søndager), Naturhuset på Alby og på momentum.no.

Artikkeltags