Ble lei av å sitte gjemt bak trommene

TIL EFTABLUES: Mr. Martin & His Big Horns gjester Lucky Luke på lørdag.

TIL EFTABLUES: Mr. Martin & His Big Horns gjester Lucky Luke på lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Lørdag 17.oktober blir det syvmannsband og full blåsegruppe på Eftabluesen på Lucky Luke i Moss. Da inntar nemlig bluesklubbens egen Stig Martinsen scenen med Mr. Martin & His Big Horns.

Gode tilbakemeldinger

Martinsen kan fortelle at de nettopp har avholdt flere konserter på Skedsmo Bluesklubb, Fredrikstad Blues og jazzklubb og Sarpsborg Bluesklubb.

– Vi har bra kritikker og gode tilbakemeldinger. På de fleste stedene har det vært fulle hus og flere ekstranumre, sier Martinsen, som sier de kan by på svingende jazzy blues midt på eftan i Moss på lørdag.

Lei av å sitte bak

Mr. Martin er i henhold til Folkeregistret altså Stig Martinsen, ildsjel i bluesklubben og kjent musiker i Moss siden 70-tallet. Den gangen spilte han trommer og spilte i band som Love in Vain, Lady Rosemary, Josie m.fl.

– Jeg ble etterhvert lei av å sitte gjemt bak trommer og ønsket en mer fremtredende rolle som vokalist og gitarist, sier Martinsen, som kom mer frem på scenen for eksempel i sammenheng med Dr. Blå , Kråkeby, Moss Blues Trio,Supersession og Morsa Blueslag.

– De beste tilbakemeldingene er når klubbene ønsker oss tilbake, sier Martinsen som lover pianobasert blues fra New Orleans.

Artikkeltags