Da hadde nemlig Moss Spellemannskompani invitert til en helaften, ledet av Trond Kotte, med både en musikalsk og en spiselig meny.
Spellemannskompaniet måtte riktignok gjennomføre nyttårskonserten uten sin afrikanske tromme, som de etterlyste gjennom Moss Avis tidligere i uken.

Trommeløs

-Den er nok stjålet, rett og slett, sa en litt skuffet leder av Moss Spellemannskompani, Otto Kiss, til Moss Avis under konserten på Tivoli Amfi lørdag kveld.
Trommen ble nemlig glemt igjen på fortauet utenfor Moss Avis-huset tidligere i uken. Kiss var tilbake en liten halv time senere og da var den borte. Trommemangel til tross, Kiss var særdeles fornøyd med resten av konserten, som han synes ble toppet av en nærmest fullsatt sal.
– Det har vært en helt fantastisk kveld med veldig mange dyktige aktører, sa Kiss.
Moss Spellemannskompani åpnet sin egen Nyttårskonsert, før de slapp til trekkspillduoen Duo Jupiter som fikk ekstra applaus for sin Moldoviske dans.

Rekrutter

Kveldens mest sjarmerende innslag var nok likevel de tre numrene fra Spellemannskompaniets rekrutter. De avsluttet med en feiende flott «Samba», før byens nye, unge sangtalent Sanna Bjerketvedt imponerte med sang og pianospill på låtene «Meaning» og «Turn me on».
Europamesterne i trekkspill, Oslo trekkspillklubb med dirigent Erik Bergene fikk avslutte første avdeling med blant annet Rondo Caprissioso, før det ventet middag og underholdning til maten.