Lover stemning på Rockhouse

TIL ROCKHOUSE: Caddy and the Cadillacs.

TIL ROCKHOUSE: Caddy and the Cadillacs.

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag 22. september blir det konsert med mosserockere på Rockhouse på Alby, når Old Spice og Caddy and The Caddilacs går på scenen.

DEL

Caddy and the Cadillacs har håndplukket melodiøse klassikere fra pophistoriens gullalder som er ment for allsang og høy stemning.

– Vi lover stor stemning, trøkk og spilleglede, sier bandets leder, Erik «Caddy» Jensen. Han tilføyer at bandet passer perfekt for publikum som har lyst til både å synge og danse med til låter av Creedence Clearwater Revival, Elvis og ikke minst Beatles – som er bandets største hjertebarn.

"Caddy" hadde sin første opptreden med «Det Betales» på Ås i 1984 og samarbeidet med den norske beatlesgruppa strakk seg over en periode på nesten 30 år.

Også Old Spice har musikere fra Moss, som var aktive i Blinken tiden, men som fortsatt holder koken: Tom Arne Evensen gitar og sang, Tore Tambs Lyche gitar, Ivar Holte, gitar og Jan Egil Myhre trommer. Bandnavnet stammer fra den tiden lukten av Old Spice var populær: 60-årene.

– Rockhouse har lagt opp høstens program som et forspill til en konferanse og foredrag med Terje Ogden som skal holdes på Rockhouse 22. november. Og Galleri F15 åpner 27. oktober en ny utstilling som heter Beat. Så på Alby blir det nok av nostalgiske treff i høst, sier Kjell A. Dahlmann på Rockhouse.

Artikkeltags