Sølvguttene kommer til Jeløy kirke

RUNDT HARPEN: Ellen Bødtker kommer til Jeløy kirke søndag 9. desember med barne- og ungdomssangere fra Sølvguttene. (Pressefoto)

RUNDT HARPEN: Ellen Bødtker kommer til Jeløy kirke søndag 9. desember med barne- og ungdomssangere fra Sølvguttene. (Pressefoto)

Artikkelen er over 1 år gammel

Andre søndag i advent kommer Sølvguttene til Jeløy kirke.

DEL

Det er harpespilleren Ellen Bødtker som legger ut på førjulsturné med tittelen «Harpeklang i vinternatt».

Med seg på reisen har hun en solistgruppe fra Sølvguttene og VoiceOver – som er ungdomsgruppa til Sølvguttene. Nedre aldersgrense for opptak til Sølvguttene er 7 år, og VoiceOver er et kor bestående av ca. 20 sangere i alderen 15–26 år.

På konserten blir det Ellen Bødtkers egne stemningsfulle musikk i tillegg til kjente og kjære julesanger i vakre arrangementer som får julefreden til å senke seg.

– Veldig mange ønsker seg vakker harpemusikk til jul, og jeg vil gi dem melodiøs, stemningsfull musikk, som gir gjenklang av en tradisjon i en travel førjulstid, forteller Ellen Bødtker i en pressemelding.

Publikum får også høre hennes nye komposisjon «Harpeklang i vinternatt» som er skrevet spesielt for denne juleturneen. Og Johannes Bødtker og Fanny Soyer, som begge studerer musikk i Berlin, vil synge duetter for baryton og sopran.

Artikkeltags