Gå til sidens hovedinnhold

Inviterer til festaften med Bridget Jones på Møllebyen kino

Artikkelen er over 4 år gammel

Billettene er revet bort, og damene gjør seg klare til Bridget Jones og bar(n) i Møllebyen fredag kveld.

En fornøyd markedskonsulent Tony Fjærgård kan melde om at det blir fullt hus og fullt trøkk på SF Kino Moss fredag kveld, med filmpremiere og åpning av ny bar:

– Vi lanserte for rundt tre uker siden åpning av bar i forbindelse med premieren på Bridget Jones' Baby. Billettene ble revet bort i løpet av et par dager, og etterspørselen har vært enorm.

Mye som skjer

Åpningsfesten arrangeres i samarbeid med «Moss I Sentrum» og Amfi Moss. Det blir motevisning med lokale butikker, goodybags og rød løper, som seg hør og bør på en premierefest.

– Når filmen er ferdig, fortsetter festen i et nærliggende lokale. Da blir det nemlig jentefest på House of Foundation i Møllebyen, forteller Fjærgård.

Bar med 18 års grense

Om den nye baren på kinoen kan Fjærgård fortelle at den er utformet ut fra et konsept som både er miljøvennlig og som passer perfekt inn i de ærverdige møllebygningene.

«Gjenbruket» har stått for design og bygging av baren, og baren er gjennomgående basert på gjenbruk av materialer de har samlet inn fra andre prosjekter. Baren er bygget i lobbyen ved sal 3,4 og 5.

– Den blir betjent i helgene fremover og ved spesielle anledninger. Forestillinger fra 20 og utover i sal 3-5 helgene får 18 års grense, sier Fjærgård.

De nye bordene som står ved kinosetene er designet og utformet i et samarbeid mellom kinoen, «FabLab» og «Gjenbruket» i Moss.

– Bordplatene stammer fra bord som tidligere sto i kafeen under kinokiosken. De har da vært på en liten rundtur borte på Gjenbruket før de nå returnerer noen måneder sener som bord til øl og vinglass på kinostolene, legger Fjærgård til.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.