Gå til sidens hovedinnhold

Påskekinoens sju Norgespremierer

Artikkelen er over 4 år gammel

Tony Fjærgård i SF Kino Moss kan friste med en bred og variert meny denne påsken.

– Vi har satt opp et meget variert program for påsken, og det er hele 7 norgespremierer på programmet i tillegg til filmene vi har hatt på plakaten noen uker allerede.

- Spesielt hyggelig er det at vi har den kritikerroste «Hoggeren» med lokale skuespillere på programmet, skriver Fjærgård, som forteller om filmene:

«Hoggeren»

Årets mest kritikerroste film så langt er film som er godt forankret i Moss med skuespillerne Bjarne og Inger Grethe Syversen i ledende roller. Hyggelig at våre lokale filmstjerner får en så fantastiske kritikker over hele Norge!

«Fast & Furious 8»

Kommer med et brak midt i påsken. Første film natt til onsdag. Film nr. 7 i rekken var den 3. mest besøkte filmen på SF Kino Moss i 2015, så dette er forventet å bli en av årets største filmer.

Her blir det masse opplegg med Nerdeportalen og American Car Owners Club avdeling Moss. Så det blir gøy å gå på kino på tirsdag natt og onsdag under premieren.

«The Boss Baby»

En film om en ganske så uvanlig baby. Han går med dress og stresskoffert, og har både stemmen og oppførselen til en voksen mann.

En hjertevarm og morsom film som vil treffe hvert eneste medlem i familien.

«Get Out»

Årets store grøssersuksess, «Get out», har tatt kritikere og kinopublikum med storm i USA, og nå inntar fenomenet Norge. Den unge fotografen Chris Washington inviteres hjem til kjærestens familie for en langweekend på landet. Han er bekymret for at de ikke vil like ham fordi han er afroamerikansk, men kjæresten, Rose, beroliger ham med at han har ingenting å frykte.

«A United Kingdom»

A United Kingdom er basert på den sanne og fantastiske kjærlighetshistorien til afrikanske Seretse Khama og engelske Ruth Williams.

Khama var tronarving til landet som nå er Botswana. I 1948 giftet de seg og trosset dermed sine familier, den britiske kolonimakten og ikke minst nabolandet Sør-Afrika som samtidig innførte apartheid.

«Going in style»

I et desperat forsøk på å få endene til å møtes risikerer tre venner alt i komedien «Going in Style».

En film som passer perfekt for dem som er i gang med pensjonssparing i disse dager.

«Gråtass redder gården»

Nå skal Gråtass redde gården. Velkjent moro for de aller minste kinoentusiastene.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.