Storbandet spiller opp til dans

KONSERT: Moss Big Band spiller til dans på Rundhuset.

KONSERT: Moss Big Band spiller til dans på Rundhuset. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Moss Big Band tråkker til med danseaften i Rundhuset i Nesparken på lørdag.

DEL

Moss Big Band med vokalistene Elise Voll Sundbø og Gilbert Marshall er igjen klare for en svingende storbandkveld på Rundhuset i Nesparken i Moss.

Det aktive lokale storbandet inntar Rundhuset i Nesparken 1-2 ganger i året, gjerne til fulle hus. Lørdag 27.oktober er det igjen mulig å danse til storband en hel kveld.

På repertoaret har Moss Big Band klassiske swinglåter fra Count Basie og Glenn Miller, en god del latinlåter og vokallåter fremført av dyktige vokalister. Duetter blir det også. Moss Big Band har et allsidig repertoar, og denne dansekvelden er ikke noe unntak, lover de i en pressemelding.

Også denne gang får man høre klassikere udødeliggjort av Frank Sinatra, framført av Gilbert Marshall.

– Gilbert har vært med bandet på de siste konsertene. Han er en godt kjent mossemusiker med flott stemme. Ingen visste at Gilbert er en glimrende "crooner" (sangstil som kjennetegnes av myk, sentimental stemmebruk), men det er han. Elise Voll Sundbø har vært glimrende vokalist i Moss Big Band gjennom flere år, hun er selvsagt med i Rundhuset denne gangen også, melder Moss Big Band, og tilføyer:

Det svinger virkelig når storbandets 18 musikere og vokalister setter i gang, dansesko bør absolutt medbringes.

Artikkeltags