Står i kø for å spille på Lucky i Moss

The creepshow: Rockebandet fra Canada holder konsert i Norge for aller første gang. Lørdag kveld kan du være vitne til debuten på Lucky i Moss.

The creepshow: Rockebandet fra Canada holder konsert i Norge for aller første gang. Lørdag kveld kan du være vitne til debuten på Lucky i Moss. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Rockebandene står i kø for å spille på Lucky lørdag kveld.Ett av dem har attpåtil røtter i Canada.

DEL

The Creepshow, Built For Speed og The Whipshades står alle på plakaten når Lucky Luke i Moss åpner dørene lørdag kveld. Førstnevnte gjør i tillegg debut på en norsk konsertscene.

– The Creepshows tilstedeværelse på scenen er et frontalt angrep på alle sanser og det kommer stadig overraskelser fra scenen til publikum, skriver arrangørene i en pressemelding.

Rock'n'roll

Historien går tilbake til 2005 og bandets opprinnelse har røtter i Toronto i Canada. Musikken beskrives som «pønkete psychobilly fueled rock'n'roll», og bandet har fire album å se tilbake på.

– Konserten hos oss er kun andre dag ut i bandets turné, så gå ikke glipp av dette heltente bandet i Moss, du kommer til og bli tatt med storm, skrives det videre.

LES OGSÅ: Eftablues byr på Knut Reiersrud

LES OGSÅ: Vil fylle byen med musikk

Lang fartstid

Rockabilly trioen Built For Speed har ikke en like lang reisevei, men kommer fra Elverum og Dokka. Bandet skilter med et klassisk oppsett med gretsch gitar, kontrabass og trommer, men like fult sitt eget preg. Built For Speed har gitt ut tre album, og holdt det gående siden 1995.

Sist ut er The Whipshades fra Fredrikstad et relativt nystartet band. «Fast, Loud & Primitiv rock'n'roll», sier bandet selv om musikkstilen, og nevner inspirasjonskilder som Ramones, Little Richard, Chuck Berry, The Dictators og The Swingin' Neckbreakers.

Artikkeltags