Moss bibliotek har fått press reader-tilbud

Beate Aakerøy gleder seg over nytt tilbud på biblioteket.

Beate Aakerøy gleder seg over nytt tilbud på biblioteket. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Moss bibliotek kan nå tilby gratis digital tilgang til aktuelle aviser og tidsskrifter fra mer enn 100 land og på 60 forskjellige språk.

DEL

I det nye tilbudet gis det blant annet full tilgang til 80 norske aviser og tidsskrifter som Aftenposten og Dagbladet og mange lokalaviser. I tillegg er det et godt utvalg på alle de nordiske språkene. Totalt kan man velge mellom over 3000 aviser og 2000 tidsskrifter. Som eksempler kan nevnes at det fra Storbritannia er over 600 aviser og tidsskrifter, og det er over 40 fra Argentina. Tidsskriftene omhandler alt fra musikk, motor og til mote.

Tilgang både på biblioteket og hjemme

- Vi vet at stadig flere nordmenn gjerne leser aviser og tidsskrifter på andre språk, som for eksempel engelsk og spansk, slik at dette vil være et godt tilbud til disse. I tillegg er det et viktig tilbud til de som er bosatt i Moss og gjerne vil lese aviser fra sine hjemland, for eksempel Portugal, Russland og Sudan, sier biblioteksjef Beate Aakerøy.

Aakerøy opplyser at man må møte opp på biblioteket første gang man ønsker tilgang. Deretter kan man benytte denne både på biblioteket, hjemme og på reise.

Artikkeltags