Vil du lære om Snapchat og VR-briller?

DIGITALKURS: Moss bibliotek tilbyr kurs for seniorer som er nysgjerrige på digitale løsninger.

DIGITALKURS: Moss bibliotek tilbyr kurs for seniorer som er nysgjerrige på digitale løsninger. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nå tilbyr Moss bibliotek kurs for seniorer som er nysgjerrige på digitale løsninger.

DEL

Dette er beregnet på godt voksne uten teknologi-skrekk som vil lære mer om data og mulighetene i en vanlig smarttelefon.

Kurset er utviklet i samarbeid med Inspiria vitensenter i Sarpsborg, og inneholder blant annet opplæring i Snapchat, Kahoot, geocaching, helseklokker, elsykler og Virtual Reality-briller.

– Vi vet at det er mange nysgjerrige og kompetente voksne der ute. Dette tilbudet er gratis, og det eneste kravet vi setter er at du er 60 år og eier en smarttelefon, sier fylkesbiblioteksjef Anne Berit Brandvold i en pressemelding.

Tiltaket er støttet av EU og det er Inspiria vitensenter står for undervisningen. Kurset gjennomføres som tre samlinger i løpet av april måned. Det første møtet er på lokalbiblioteket, mens de to andre holdes på Inspiria.

– Vi tenker at dette er en kjempefin anledning til å møte andre voksne med like interesser, og bli enda litt mer kompetent på teknologien vi finner i samfunnet rundt oss. Meld deg på ved å kontakte biblioteket, sier prosjektleder Elin Westgård Hansen i Østfold kulturutvikling.

Artikkeltags