Ny populær romjulsblues

3. JULEDAG: Remme Brothers Band er klare for å innta scenen på Tivoli Sportsbar i romjula. (Pressefoto)

3. JULEDAG: Remme Brothers Band er klare for å innta scenen på Tivoli Sportsbar i romjula. (Pressefoto)

Moss Bluesklubb klemmer i vei med romjulsblues på ettermiddagen 3. juledag.

DEL

– Dette har alltid vært et populært arrangement som har trukket mye folk. Nå har vi engasjert et fantastisk band som spiller dansbar sørstatsblues, – og som får oss til å tenke på amerikanske band som The Allmann Brothers og Lynyrd Skynyrd. Her er muligheten stor for en god opplevelse enten man har lyst til å danse eller bare lytte til musikken, forteller Stig Martinsen i bluesklubben.

Remme Brothers Band har utviklet seg til et band med tydelig identitet. Der mange velger å rendyrke en stilart, har dette bandet valgt en litt bredere tilnærming.

Musikken er kraftig inspirert av amerikanske band som The Allman Brothers Band, The Band og Lynyrd Skynyrd, men også britiske band som The Rolling Stones, Free og The Who. Det beste fra to verdener smeltes sammen i et kraftfullt og røft lydbilde.

Solide røtter i 70-tallet

Det er altså bluesinspirert rock med solide røtter i 70-tallet som er hovedingrediensen i bandets låtmateriale, men de får også inspirasjon fra rock, blues, country og soul fra andre tiår. 
På en kveld med Remme Brothers Band kan man forvente å høre både korte og strengt arrangerte låter, men også lengre låter med improviserte soloer.

– Remme Brothers Band gir alltid jernet og jobber knallhardt for å dra hver eneste publikummer inn i sin musikkverden, og de håper å etterlate inntrykk som sitter lenge igjen etter at konserten er over, sier Martinsen.

Bandet består av Aksel Tharaldsen på munnspill, Øivind Kristensen (bass), Hans Cato Kristiansen bak trommene, Lasse Hafreager (orgel og piano) og gitaristene Øystein Remme og Henning Remme, – i tillegg så bidrar alle karene på vokal.

Artikkeltags