Klart for kulturell pubrunde

SPILLER PÅ QUEENS: Rockabillybandet Hot Rod Double.

SPILLER PÅ QUEENS: Rockabillybandet Hot Rod Double. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag 28. april blir det kulturell pubrunde i byen. Flere utesteder samarbeider for å gi mossingene en musikalsk opplevelse utenom det vanlige.

DEL

– Vi ønsker å vise at Moss er et hyggelig sted å gå ut - også på dagtid. Ta med deg partneren eller vennegjengen og gå i ditt eget tempo mellom utestedene, lyder oppfordringen fra Kristin Utakleiv i Moss I Sentrum.

Deltakerne trenger ikke startnummer, men får taggs med ruten ved startstedet som er på Kråkereiret. Deretter er det lagt opp til småkonserter rundt om på flere utesteder, før det hele kan avsluttes med konsert på Kråkereiret.

Langs ruten blir det livemusikk fra lokale band og enkeltartister, og kanskje du oppdager nye favorittsteder utenom din vanlige løype. Svarer du på spørsmål underveis, kan du vinne to konsertbilletter.

Kulturell pubrundes stoppesteder

 • KRÅKEREIRET
  Startsted med utlevering av «taggs», og avslutningskonsert senere på kvelden.
 • COCKTAIL / Inger Karlsen Trio
  Trioen varter opp med jazz, blues og poesi.
 • QUEENS / Hot Rod Double
  Dette er et rockabillyband som består av Bjørn Haglund på trommer og vokal, Terje Kinn (gitar og leadvokal) og Aleksander Haugland Ormvold på bass og vokal. I tillegg til låter fra Elvis, Rev Horton Heat, Stray Cats, Cash og Cochran spiller de også eget materiale.
 • MOMENTS / Allan Olsen
  Med sin kassegitar, særegne stemme og med masse positiv energi tolker Allan gamle og nye låter i sjangre som blues, jazz, soul, rock og viser, - blandet i ett energisk uttrykk.
 • CAFÉ RIIS / Villagrakvintetten
  Dette er et band som er satt sammen for anledningen. Rodrigo Villagra er kontrabassist og bassist fra Argentina, og en meget anerkjent musiker i jazzmiljøet i Østfold. Gitarist Håkon Oftung fra Våler har vært involvert i alt fra barnemusikk, musikaler og kirkemusikk til progrock og jazz. Atle Nymo er jazzmusiker. Stian Omenås er jazztrompetist og jobber i flere prosjekt med modernistisk musikk som musiker og komponist. Trommeslager Trond Gundersen spiller i mange sammenhenger innen jazz, pop, klassisk og teater.
 • MIKRON / Caddy Duo
  Melodiøse klassikere fra pophistoriens gullalder. Her er det duket for allsang og god stemning med blant annet låter fra Eagles, Elton John, Elvis, Creedence Clearwater Revival, John Denver og ikke minst Beatles.
 • HOUSE OF FOUNDATION / Arild Settli spellemannslag
  Arild tar med seg kjente og ukjente lokale musikere til å varme opp kvelden. Her blir det både coverlåter og eget materiale med høy og lav temperatur.

Artikkeltags