Gå til sidens hovedinnhold

Mr. Martin er klar for Queens

Artikkelen er over 2 år gammel

Mossebandet Mr. Martin & His Big Horns har fått ny bassist og trompetist. Nå inviterer de til New Orleans-stemning på Queens pub til lørdag.

Mr. Martin, eller Stig Martinsen, er en av ildsjelene i bluesklubben og en kjent musiker i Moss siden 70-tallet. Den gangen spilte han trommer i flere band, men ble etter hvert lei av å sitte gjemt bak trommene og ønsket en mer fremtredende rolle som vokalist og gitarist.

Hans nyeste prosjekt kalles altså Mr. Martin & His Big Horns og bandet har bak seg flere konserter i Moss og Oslo-området. Bandet spiller låter som er preget av pianobasert blues fra New Orleans og har i tillegg mye egenkomponert materiale.

– Vi har med fire solister; piano, gitar, trombone og trompet – og det betyr gode improvisasjoner sammen med godt arrangerte låter, skriver Martinsen i en melding.

Bandet består av Stig Martinsen på gitar og sang, Yngvar Pettersen (piano og orgel), Geir Pettersen bak trommene, Terje Andersen, (bass og sang), Jon Petter Gonzalez Lindberg på trompet, saksofonist Frode Engan og Andreas Stene Pettersen på trombone.

Kommentarer til denne saken