Rune Larsen til Jeløy torsdag

Anne Veddeng og Rune Larsen har samarbeidet i et halvt år allerede, på torsdag

Anne Veddeng og Rune Larsen har samarbeidet i et halvt år allerede, på torsdag Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Torsdag spiller Rune Larsen og Anne Veddeng i Frelsesarmeens lokaler på Jeløy. Konsertene er noe av det som står på programmet i "Sommeruka for seniorer" som går av stabelen mandag 23.-lørdag 28. juli.

- Kjærlighet har til alle tider vært et kjent tema i musikken, men man legger ofte forskjellige ting i selve begrepet, sier Rune Larsen og utdyper videre.

- Repertoaret spenner både på konsert og plate, fra Elvis, ”Love me tender” til ”Mitt hjerte er ditt” og ”Lilla vackre Anna”. Vi har også en dansk sjømannsvise av det mer humoristiske slaget, om en mann som elsket sin neste, og sin neste og sin neste. Mens han kanskje skulle ha elsket sin første.

Larsen har ofte samarbeidet med andre artister siden han debuterte på TV i 1964. Denne gangen falt valget på Anne Veddeng som til daglig jobber som overlege på Haukeland sykehus. Hun har en lang fartstid som sanger i SKRUK, Gospelcompagniet og en rekke klassiske kor. De to har samarbeidet i et halvt år, og resutatet av dette blir en CD som kommer på markedet til høsten. Temaet for platen er ”Sanger om kjærlighet – fra Eros til Agape”.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken