Støtte til musikkutstyr og øvingslokaler

TILSKUDD: Ungdommens Hus i Alta fikk i andre tildelingsrunde i 2017 tilskudd av Musikkutstyrsordningen på 400.000 kroner til å kjøpe inn en musikkbinge. En musikkbinge er et ferdig øvingslokale som leveres klart til montering.

TILSKUDD: Ungdommens Hus i Alta fikk i andre tildelingsrunde i 2017 tilskudd av Musikkutstyrsordningen på 400.000 kroner til å kjøpe inn en musikkbinge. En musikkbinge er et ferdig øvingslokale som leveres klart til montering. Foto:

To ganger i året gir Musikkutstyrsordningen tilskudd til teknisk utstyr, akustikk og øvingslokaler. Neste frist for å søke er 1. mars 2018.

DEL

Formålet med Musikkutstyrsordningen (MUO) er å sikre tilgang til gode øvingslokaler over hele landet, og gode tekniske vilkår for framføring av rytmisk musikk (rock og populærmusikk, jazz, verdensmusikk, folkemusikk og elektronisk musikk).

Du kan søke MUO om tilskudd til:

  • Fremføringsutstyr: lydutstyr, lysutstyr og backline
  • Akustiske tiltak: for å bedre romakustikk/lydisolasjon i scenelokale
r
  • Øvingslokaler: bygging eller utbedring av øvingslokaler
  • Musikkbinger
  • Øvingsutstyr: sanganlegg, trommesett, gitarforsterker, bassforsterker og keyboard

I andre tildelingsrunde 2017 kom det inn 116 søknader med en total ramme på over 63 millioner kroner. Det kom søknader fra alle fylker. 58 søknader fikk tilskudd på til sammen over 10 millioner kroner.

Artikkeltags