Karianne Kjærnes i Beat for Beat

GULLREKKA: Adrian Jørgensen (fra venstre), Aleksander Walmann, programleder Atle Pettersen, Åshild Stensrud Kaasa og Karianne Kjærnes er klare for Beat for Beat.

GULLREKKA: Adrian Jørgensen (fra venstre), Aleksander Walmann, programleder Atle Pettersen, Åshild Stensrud Kaasa og Karianne Kjærnes er klare for Beat for Beat. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Mosseartisten Karianne Kjærnes er blant deltakerne som skal feire musikkgleden i fredagens utgave av Beat for Beat på NRK.

DEL

Artistene som skal konkurrere denne gang er Aleksander Walmann og Adrian Jørgensen mot Karianne Kjærnes og Åshild Stensrud Kaasa.

Det populære underholdningsprogrammet er inne i sin 20. sesong og Karianne er med for sjette gang. Programmet er en del av gullrekka til NRK på fredagskvelden og programleder er som vanlig Atle Pettersen.

Deltakerne er spesielt inviterte og hentes hovedsakelig fra norsk musikkliv. Det er to lag med to deltakere som samles rundt hvert sitt klaver med pianistene Trond Nagell-Dahl og Lars Andreas Aspesæter.

Gjesteartistene løser musikalske gåter ved å synge svarene, akkompagnert av programmets husband, og tildeles poeng av programlederen. Alle fire deltakerne sender inn 20 forslag til låter på forhånd, som gjør at det blir 80 sanger artistene kan få oppgaver fra.

Neste uke er mossingen Brede Bøe med i det populære programmet.

Artikkeltags