– Vi har videreført suksessen fra i fjor

ENERGI: – I tillegg til skuespiller og sangprestasjonene, tror jeg det er den voldsomme energien fra denne ungdomsgruppen som publikum blir imponert over, Kulturskolerektor og produsent, Lars Jegleim.

ENERGI: – I tillegg til skuespiller og sangprestasjonene, tror jeg det er den voldsomme energien fra denne ungdomsgruppen som publikum blir imponert over, Kulturskolerektor og produsent, Lars Jegleim. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Både Hairspray-produsenten og Parkteatrets daglige leder er enige om at ungdomsgruppa, APPLAUS, har videreført suksessen fra i fjor.

DEL

Hairspray med APPLAUS hadde premiere 15. april, og fikk 3400 besøkende på kun åtte forestillinger.

–  Vi har videreført suksessen fra i fjor, selv om vi ikke trodde dette var mulig. Mange kommer opp til meg og sier dette er et av høydepunktene i Moss. Selv er jeg mektig imponert over hva disse ungdommene har fått til med full skole om dagen og øving og forestillinger om kvelden, sier Kulturskolerektor og produsent, Lars Jegleim.

Han får støtte fra Petter Fosse, daglig leder ved Parkteatret.

– Vi har fått utelukkende god respons. Forestillingen har vært en sedvanlig suksess, akkurat slik som i fjor, sier han.

SE BILDESERIE FRA FORESTILLINGEN:

Kulturskolerektoren røper at de allerede har begynt å tenke på neste års forestilling, og planlegger premiere før påsken 2017. Neste audition runde skal begynne i august.

– Det er ennå usikkert om vi skal gå for et klassisk stykke som i fjor med My Fair Lady, eller et mer moderne som i år. Vi må finne en musikal som passer for oss og Parkteatret. Samtidig er vi avhengige av å få rettigheter til stykket. Planen er å ha tema klart før skoleferien begynner, sier han.

SE VIDEO FRA FORESTILLINGEN:

    Her er en smakebit på nummeret «Byens beste ungdomsgjeng» fra musikalen Hairspray som er årets Applaus-oppsetning. Solist er Lars-Jørgen Kristiansen.

    LES OGSÅ: De synger det selv: Byens beste ungdomsgjeng

    Artikkeltags