Der skal det serveres både blues, country og singer-songwriter låter, en porsjon nordnorsk humor og litt lun melankoli. Så da ligger det an til en trivelig aften med en variert, musikalsk blanding av Albrigtsens største hits, ispedd nye låter fra Monika Nordli.

Albrigtsen har tidligere i år gitt ut albumet «The Daily Blues», som var et bestillingsverk fra Notodden bluesfestival. Det er en hyllest til hans blueshelter og sammen med kona Monika Nordli har han skrevet nye låter som framføres i gammel stil, stort sett akustisk, men med mer enn et hint av bluesrock når det føles riktig.

Steinar Albrigtsen albumdebuterte med country og har vært innom både rockabilly og taffeljazz, men er nå tilbake i bluesen.

«Alone Too Long» (1990), solgte eventyrlige 180.000 eksemplarer, og betydde mye for utbredelsen av country i Norge. Det akustiske bluesalbumet «Stripped» (2001) er blant hans aller beste, og de siste åra har han sunget Jim Croce på norsk, spilt inn plate på norsk med kona Monika Nordli og levert et album som gir et lite tverrsnitt av karrieren hans stilmessig.