For sjette gang arrangeres krimkveld på skihytta i regi av Moss bibliotek, Moss Avis, Norlie Moss og Skihytta.

I år er det forfatterne Knut Faldbakken og Eystein Hanssen som tar turen til Moss.

- Disse forfatterne er kjente, kjære og ikke minst populære krimforfattere. De har begge en stor leserskare og har nettopp kommet med nye bøker, sier Lise Haugen Larsen fra Moss bibliotek. Hun skal i år lede arrangementet som har en litterær samtale mellom de to forfatterne og henne selv som hovedattraksjon.

- Den litterære samtalen vil vare i en times tid, og i ettertid er det rom for å stille spørsmål fra publikum, forteller Larsen.

- Dette er et arrangement der du får mulighet til innta litt frisk luft på veien opp til Skihytta, og deretter sette deg ned og høre gode samtaler om krimlitteratur. Skihytta stiller med mat som du kan kjøpe og kose deg med, og du får selvsagt mulighet til å kjøpe signerte bøker av forfatterne i etterkant av den litterære samtalen, fortsetter hun.

Larsen oppfordrer folk til å la bilen stå nede på prakeringen for den fulle opplevelsen av arrangementet.

- Det er en veldig fin tur fra parkeringen og opp til hytta.For alle som ikke har kjøpt billetter enda, ligger det mange flere ute på moss-avis.no/billettsalg eller så kan man selvfølgelig kjøpe billetter i døra, avslutter Larsen. Arrangementet er satt til tirsdag kl.19:00-21:30.

Bildeserie

SE BILDENE: Ski i Mossemarka 1980-1990-2000-tallet