Årets siste standup på Tivoli

STÅR OPP: Mossingen Rune Vold har stått på mange av Norges standup-scener. Torsdag er han konferansier for årets siste standupshow på Tivoli Sportsbar.

STÅR OPP: Mossingen Rune Vold har stått på mange av Norges standup-scener. Torsdag er han konferansier for årets siste standupshow på Tivoli Sportsbar. Foto:

Rune Vold og Stand-up Moss inviterer til sesongens siste humorkveld rett før julefreden senker seg.

DEL

Torsdag kveld braker det løs på Tivoli Sportsbar og kveldens headliner er Ronny Torsteinsen.

– Når man heter Ronny og er fra Stjørdal er selvironi viktig, og når man blander det med en god dose energi så får du mannen som er kåret til Trondheims morsomste, sier Rune Vold som skal være humorkveldens konferansier.

Torsteinsen har gjort mye på kort tid. Han har hatt sitt eget radioprogram, stått på de største scenene i Norge og blitt omtalt som en komet i standup bransjen.

Fri for sperrer

– Ronny er spådd til å bli en av de neste store i bransjen og leverer standup fri for sperrer med masse selvironi. Med sin bakgrunn som rusmisbruker og mer eller mindre mislykket kriminell kan man trygt si at han har sin helt egen stil, forteller Vold.

En annen av kveldens gjester er Ahmed fra Oslo. Bare etter et par år som komiker har han etablert seg som en kjent komiker i hovedstaden.

Han har vært med på å lage en av de nyere standup-scenene i Oslo; Uhørt. Ahmed har besøkt Stand-up Moss tidligere, til publikums store begeistring.

Frekk førtiåring

– Maia Dietrichson er en rødhåra frekk, fyrig og fersk førtiåring fra Tvedestrand. Hun konkurrerte nettopp om å bli Sørlandets morsomste og kom på 2. plass, noe som tilsier at hun er Sørlandets nest morsomste, mener konferansieren.

Torgeir Bryge Ødegården er også en spennende gjest. Med sin erfaring som fysikkstudent, ungdomsskolelærer og ingeniør leverer Torgeir smart humor som skal gjøre deg litt klokere. Han er aktuell med standupshowet «Generasjon prestasjon», og har solgt ut forestillinger i både Trondheim og Oslo. Et utdrag av showet ble også kåret til morsomste innslag i humorkonkurransen under Norsk revyfestival 2017.

Populær scene

Rune Vold er en av drivkreftene bak Stand-up Moss. Han startet med standup for fire år siden, og har siden det underholdt tusenvis av humorentusiaster over det ganske land med sine hverdagsobservasjoner og historier fra eget liv.

– Vi er godt fornøyd med oppslutningen fra publikum i år, men det er ingen gullgruve, - men det er heller ikke meningen. Scenen vår har et godt rykte i bransjen og komikerne vil gjerne besøke oss. Nå har Dag Sørås spurt om han kan komme til Tivoli 25. januar for å teste ut sitt program før norgespremieren i Bodø dagen etter, avslutter en fornøyd humorgeneral.

Artikkeltags