Falsk byr på ekte humor

EKTE VARE: Herodes Falsk kommer til Tivoli. (Pressefoto)

EKTE VARE: Herodes Falsk kommer til Tivoli. (Pressefoto)

Artikkelen er over 1 år gammel

Komikeren Herodes Falsk har gjort comeback på humorscenen etter tolv års pause. Onsdag kveld kan du oppleve han på ekte vis i Moss.

DEL

Han regnes som en av Norges første standupkomikere og nå kommer han til Tivoli med showet «En gang Herodes Falsk, alltid Herodes Falsk».

– Jeg har mange gode minner fra Moss fra 70 og 80-tallet. Da hadde Tom Mathisen, Jahn Teigen og jeg mye moro i byen, sier Herodes Falsk som gleder seg til å komme tilbake – og fortelle de sanne historiene fra sin lange fartstid.

Det er et stort spenn i humoristens karriere, helt fra galskapen til Prima Vera til teksten til Jahn Teigens «Min første kjærlighet». Og for alle som liker komedie er dette en god mulighet til å høre Falsk gjøre det han kan aller best; fortelle morsomme historier.

– Jeg håper det kommer mange glade mossinger på showet. Moss er en av byene som alltid har tatt meg godt imot, og det blir spennende å se utover salen og se om det er noen kjente fjes, sier komikeren.

Rune Vold i Stand-up Moss gleder seg til å få storfint besøk:

– Jeg er oppvokst med Falsk og Mathisen, og Herodes har alltid vært et av mine store forbilder. Dette blir veldig gøy, og jeg hadde aldri trodd jeg skulle få oppleve han «live» i Moss.

Artikkeltags