Variert humor i Tivolikjeller´n

Sesongstart: Rune Vold (t.h) er konferansier på når Stand-up Moss inviterer til høstens første komikveld i Tivolikjeller´n.

Sesongstart: Rune Vold (t.h) er konferansier på når Stand-up Moss inviterer til høstens første komikveld i Tivolikjeller´n.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Stand-up Moss varsler at de starter høstsesongen 2015 med et brak.

– En herlig, variert meny bestående av både kjente, ukjente, lokale og nasjonale komikere står på programmet på høstens første komikveld torsdag 27. august. Da er det Stig Frode Henriksen, som er kveldens headliner. Han er nok mest kjent fra filmer som «Kill Buljo» og «Død Snø» og TV-serien «Hellfjord», men har på kort tid også gjort suksess som komiker. Ahmed Mamowm stiller også på scenen i Tivolikjeller´n torsdag kveld. Han er en selvlært standupkomiker og impro-skuespiller som er bosatt i Oslo. Han har vært med på å lage og er konferansier på en av de nyere standup-scenene i Oslo; Uhørt. Ahmed er også en medlem i Impro gruppen BLÆSTA. Jan Roger Voll fra Stand-up Bergen kommer nordlendingen Jan Roger. 49-åringen har både barn og ekteskap på CV-en, og har tidligere vært predikant. Det at standup-stilen hans blant annet kjennetegnes av mye bannskap tyder på at dette kan bli et spennende, morsomt og interessant møte skriver Stand-up Moss i en pressemelding. Sist, men ikke minst kommer lokale Heather Fuglevik til høstens første komikveld. Hun er allerede en kjent skikkelse fra Stan-up Moss sine klubbkvelder. Torsdag er det kun sju dager til hun fyller førti år og midtlivskrisen er faretruende nær.

Artikkeltags