Karianne og Kåre Conradi skal servere julekarameller

PÅ SCENEN: Karianne Kjærnes skal servere julekarameller sammen med Kåre Conradi.

PÅ SCENEN: Karianne Kjærnes skal servere julekarameller sammen med Kåre Conradi. Foto:

Mandag kveld ligger alt til rette for en storslagen julekonsert på Verket Scene. Vår egen Karianne Kjærnes står på scenen sammen med Kåre Conradi. Det Norske Blåseensemble skaper den musikalske rammen.

DEL

Det er duket for en stemningsfull, virtuos og humoristisk julekonsert. Det Norske Blåseensemble har kapret hele Norges Kåre «Crooner» Conradi og mossejenta Karianne Kjærnes til å bli med og skape den rette julestemningen.

Karianne er superkoristen som tok steget fram til scenekanten og som stadig vinner hjerter med sin stemme og herlige humor.

Seier i MGP

I mange år var Karianne Kjærnes en av landets mest fremtredende korister, blant annet i seks internasjonale finaler i Melodi Grand Prix. Og med seier med Alexander Rybak i Moskva i 2009 med historisk høy poengsum.

Et par år senere valgte hun å trekke seg fra MGP-sirkuset for helhjertet å satse på solokarrieren. Siden da har hun briljert med kombinasjonen av musikk og komikk til stående ovasjoner. Et av høydepunktene her i byen er forestillingen «Sammen» med Ole Jacob Lindberg på Parkteatret i 2016.

Julekarameller

Sammen og hver for seg byr artistene på julesanger alle har et nært og kjært forhold til i en deilig blanding av norsk, svensk og amerikansk juletradisjon, - en rekke musikalske julekarameller.

Det Norske Blåseensembles egen Frank Brodahl er spillende leder og Tarjei Grimsby byr på fløyelsmyke trombonetoner i den klassiske juleperlen «Karl Bertil Johnsons Jul».

Ensemblet er for anledningen styrket med Carl Bagge (piano), Hans Mathisen (gitar), Per Ekdahl (trommer) og korister.

Blåseensemblet er et unikt orkester i dagens kulturliv, satt sammen av 27 profesjonelle musikere. Det er basert i Halden og er med sin historie tilbake til 1734, landets eldste orkester i kontinuerlig drift.

– Men, det blir ikke jul uten stepping, sier Kåre Conradi. Han tar publikum med tilbake til barndomshjemmet på 80-tallet, med steppesko og Sinatra på platespilleren.

Artikkeltags