Fire mosseband er klare for å rocke publikum på Festivalen Sin

TILBAKE: De erfarne rockerne i The Cosmic Dropouts spiller på Festivalen Sin for andre året på rad.

TILBAKE: De erfarne rockerne i The Cosmic Dropouts spiller på Festivalen Sin for andre året på rad.

Artikkelen er over 3 år gammel

Mosserocken lever i beste velgående, og er sterkt representert på Festivalen Sin i august.

DEL

Hate This, Death By Unga Bunga, The Cosmic Dropouts og Norsk Råkk er alle lokale band som skal spille på årets festival.

– Vi har samlet det vi mener er de ypperste ambassadørene for å ta mosserockearven videre inn i fremtiden. Til sammen har disse fire bandene preget rocken i Moss gjennom fire tiår, og alle bandene lever i beste velgående, sier festvalsjef Tony Fjærgård.

– Moss var garasjerockens hovedstad på åtti- og nittitallet med band som The Cosmic Dropouts og mange fler. Og nå tenker jeg at Death By Unga Bunga har tatt arven videre, og kanskje også til et nytt nivå. Bandet er virkelig i ferd med å sparke fra , sier Fjærgård.

Salget av billetter er godt i gang, og interessen utenfor bygrensen er stor. Festvalsjefen har fått mailer og telefoner fra musikkinteresserte landet rundt. Og at de fire lokale bandene vil gjøre et godt inntrykk, er han sikker på.

– Jeg er overbevist om at disse bandene vil være en god merkevare for både Moss og Festivalen sin. Det kommer publikum fra hele Østlandet og kanskje mer enn det også. De kommer nok i hovesak for å se Kim Larsen og Dum Dum Boys, men jeg kan tippe at konserten med Death By Unga Bunga er den de vil huske best fra hele helgen.

DBUB: Death By Unga Bunga er klare for å rocke mossepublikummet i sommer.

DBUB: Death By Unga Bunga er klare for å rocke mossepublikummet i sommer.

LES ALT OM FESTIVALEN SIN HER

Flytter nordover

Nytt av året er at plasseringen av festivalområdet er flyttet noen få hundre meter nordover.

–  I tett samarbeid med Höegh har vi funnet det vi mener er den mest optimale festivalarena for årets festival, forteller Fjærgård.

– Det er alltid litt skummet å bytte plass, spesielt når det har vært så bra dere vi har vært. Men nå har vi tilbrakt såpass mye tid på det nye området at vi virkelig begynner å føle oss hjemme, sier Fjærgård.

– Det blir en fantastisk fin ramme med bygningene rundt sceneområdet, avslutter Fjærgård.

Artikkeltags