"Hele" Moss i musikkvideo under Mossegallaen

Det ble en ellevill avslutning med en smekkfull scene under Mossegallaen i fjor, hvor blant annet Krapfoss Hornorkester og Herulf gjorde seg bemerket. I år vil de avslutte med en musikkvideo av og med mossinger.

Det ble en ellevill avslutning med en smekkfull scene under Mossegallaen i fjor, hvor blant annet Krapfoss Hornorkester og Herulf gjorde seg bemerket. I år vil de avslutte med en musikkvideo av og med mossinger. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Det er snart duket for prisutdelinger og underholdning med kjente og kjære artister. Mossegallaen kan bli bedre enn noen gang. I dag kan du være med på et av innslagene når musikkvideoen med "Mossesangen" skal filmen i gågaten. Møt opp klokken 11.

DEL

Under fjorårets Mossegalla avsluttet Ole Jacob Lindberg showet med et nummer folk sent vil glemme. Med et fullt hornorkester i bakgrunnen sang han «Allways look at det bright side of Moss» av full hals iført ballettkjole. Og nå vil Håkon Sæther og resten av de som står bak Mossegallaen toppe det. Hvordan?– Vi ønsker å lage en musikkvideo som involverer hele byen. Melodien er klassikeren «We are the world» fra ‘85. Nå blir det «Vi er fra Moss», og det er en kjempekul idé, lover Sæther.

Deler av videoen skal «skytes» inne på Rådhuset og ordfører Tage Pettersen spiller hovedrollen i videoen.

– Han starter med å synge fra ordførerstolen og drar med seg folk ut i gågata. Da vil vi at det skal tyte folk ut fra alle kriker og kroker. Jeg vil at alle vi 30.000 innbyggere i Moss skal være med, for om vi klarer å fylle gågaten blir det fantastiske bilder til en fantastisk melodi og herlig tekst, sier Sæther.

Trenger hjelp av deg

Men for å få til det trenger de hjelp av deg. Den spektakulære filmscenen skal filmes mandag 16. januar klokken 11.00 med utgangspunkt i skolegården på Kirkeparken.

– Vi håper at alle har lyst til å være med på denne innspillingen og møter opp mandag 16. januar. Dette blir uforglemmelig og utrolig morsomt, sier han videre og legger til:

– Vi ønsker også å besøke flere bedrifter og få de med på sangen.

Prisdryss

28. januar fylles Parkteatret til randen av artister, publikum, nominerte og prisutdelere. Mossegallaen vokser seg bare større og større og prestisjetunge priser blir enda tyngre for hvert år. I tradisjon tro skal det deles ut en rekke priser til enkeltpersoner, lag, foreninger eller organisasjoner som utmerket seg spesielt i 2011.

– Det er en fest for hele regionen og kandidater til prisene er fra Moss, Rygge, Råde og Våler, forteller Håkon Sæther i Moss 2014. Han gleder seg til det hele braker løs lørdag 28. desember.

Det er Karianne Kjærnes som er konferansier på Parkteatret under gallaen og med seg har hun Fredrik Akselberg, som også er en ypperlig sanger.

Ole Jacob Lindberg er naturlig nok på plass. «Use Me» spiller opp til fet rock og Sidsel Strømnes entrer også scenen. Også håper Sæther at det hele kan avsluttes med et vanvittig bynummer med alle innbyggerne i sentrum.

– Det hadde vært helt fantastisk om vi klarer å fylle gågata og vise fram de bildene på Mossegallaen, avslutter han.

Men hvordan blir da avslutningsnummeret i 2014? Dette blir spennende å følge.

Artikkeltags