«Vi er fra Moss»

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Mange mossinger er statister i årets lokale musikkvideo «Vi er fra Moss» som skal vises under Mossegallaen om to uker.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Engasjementet var stort og mossingene viste varme følelser for byen på en ellers kald januardag. Denne scenen ble skutt utenfor Kirkeparken i går og folk kan allerede begynne å glede seg til Mossegallaen 28. januar.

– Vi har fått veldig gode bilder i dag og folk er flinke til å stille opp. Dette blir tidenes popvideo, sier prosjektansvarlig Håkon Sæther fra Moss 2014. Han har at et brennende engasjement for Moss by og gleder seg til å se resultatet av videoen.

BILDEGALLERI: Se stort bildegalleri fra innspillingsdagen i Moss her

– Dette tror jeg blir veldig bra når dem får klippet det sammen. Det kommer til å bli et flott innslag i Mossegallaen og et kjempefint initiativ, sier Pål Enghaug, ansvarlig redaktør i Moss Avis.

Han debuterer som vokalist i en musikkvideo, men ser ut til å ta det hele med knakende ro.

– I dag sto jeg langt bak i flokken av mennesker og synes det gikk bra. Det var moro, sa han til moss-avis.no før han og digitalredaktør, Sigrid Holmsen skulle filmes under sin duett i sangen.

Flinke statister

De nærmer seg slutten av innspillingen og jobben i studio er ferdig. Nå skal Brynildsen Media klippe det hele sammen og forhåpentligvis er Parkteatret fylt av begeistrede og stolte mossinger 28. januar.

– Jeg tror dette kan blir ordentlig morsomt. Det er bare å huke av denne dagen på kalenderen, sier Sæther.

Det var mange forbipasserende i gågaten som stilte opp som statister under sterk oppfordring fra frontfigur Ole Jakob Lindberg. Marthe Bratberg Ørmen og Malin Rønvåg Syvertsen likte rollen foran kameraet.

– Dette var kjempemorsomt og jeg synes det er bra at vi kan få til ting som dette i Moss også. Dette kan vi være stolte av, sier Bratberg Ørmen med et smil før venninnen legger til:

– Vi danset litt og fikk vist hvor glade vi er i Moss. Det er viktig med tanke på kulturlivet at vi får til dette. Det er helt topp, stråler Rønvåg Syvertsen.

Viktig

Mossegallaen har etablert seg som en årlig begivenhet i Moss, spekket med underholdning og prestisjetunge prisvinnere. Det liker byens redaktør.

– Dette har blitt en begivenhet vi må greie å ta vare på i årene som kommer også. Denne videoen er en viktig del av et stort arrangement. I fjor var det en fantastisk avslutning på Mossegallaen, som folk husker. Nå er det en annen vri som også blir bra, skryter han.

Hva kan vi vente oss neste år, tror du?

– Jeg aner ikke hva som kommer da. Vi får bare glede oss å se, sier han.

De to klassevenninnene er i alle fall ikke i tvil. De kommer til å besøke Parkteatret hvis de får billetter.

– Jeg har veldig lyst til å dra dit. Og spesielt nå, sier Bratberg Ørmen.

– Jeg lurer på om vi skal ta oss en tur dit, legger Rønvåg Syvertsen til.

Billetter til Mossegallaen 28.januar kan kjøpes på moss-avis.no/billettkontoret.

STEM PÅ DIN FAVORITT: Stem på din favoritt til Christian Frederik-prisen her. Prisen deles ut under Mossegallaen på Parkteatret.

Her finner du alt om Moss 2014

Artikkeltags