En stor konsertopplevelse

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Det manglet ikke på lys og varme når Samspill gjorde et historisk tilbakeblikk på 20 år med ren musikalsk glede.

DEL
Østfoldkirken var fullstappet med forventningsfulle publikummere i går kveld. Samspill gikk på scenen med fullt trøkk og viste at 20 år med øvelse gjør en til mestre. Stemningen var stor under den to timer lange konserten og fikk både ordførere og musikanter til å hente fram rockefoten. 
 
– Det er utrolig stas å være her. Det er første gang jeg hører dem og jeg gleder meg veldig, sa mosseordfører Tage Pettersen før konsertstart.

Sammen med ordfører Inger-Lise Skartlien i Rygge kommune, som har vært på tre konserter før , hadde han en pengegave til gruppa. 
 

Gammelt og nytt

 
Når så konserten kom i gang kom det gamle og nye låter, den ene mer kreativ enn den andre, rullende på bånd. Med kostymer og effekter fikk publikum en fargerik og morsom konsertopplevelse.
 
– Første del av konserten vil vi synge låter fra 1993 og fram til år 1999, andre del vil ta for seg fram til i dag, forteller musikalsk leder Bjørn Till. 
 
Han har vært med siden starten og spiller selv gitar i bandet.  I bakgrunnen gikk en video med bilder fra øvelser og konserter gjennom 20 år. Der kunne vi også lese om medlemmene og fakta om Samspill sin historie. 
 

Gjestemusikanter

 
Steinar Wangen var «special guest star» på konserten og opptrådte med Moldovasangen sammen med Samspillbandet. 
 
– Steinar stilte opp i MGP for handikappede i Finland med denne låten, og nå er han her for å spille den for oss, sa Till fra scenen. 
 
Etter hvert kom også Moss Og Omegn janitsjar på banen, som har samarbeidet med Samspill i flere år. De akkompagnerte Tom «Sinatra» Hansen på låten «My Way» før de spilte fem låter selv. 
 
Etter pause var Junior Kiss på scenen og fremførte fem låter fra deres repertoar. 

Artikkeltags