Gå til sidens hovedinnhold

Inn på land for Terje Vigen

Artikkelen er over 11 år gammel

Forestillingen ”Terje Vigen”, med festivalartist Sven Nordin som Terje Vigen, var planlagt på Revlingen klokken 20.30 lørdag kveld. På grunn av lite hyggelige værmeldinger flyttes forestillingen til Fiskestranda, tidspunktet er det samme.


Planen var å frakte publikum ut på Revlingen med flybåten, men det er meldt nordøstlig frisk bris og opp mot liten kuling i kveld, noe som gjør det tryggest å sette forestillingen på land.

Håkon Sæther og de andre Nonstop-arrangørene var på befaring i går, og Sæther kan fortelle at de har funnet et flott sted å gjennomføre Terje Vigen. Forestillingen har rukket å bli en klassiker på Nonstop-festivalen med sin særegne kombinasjon av natur og kultur.

Arrangørene vil vise vei med fakler og vakter, så det er bare å møte opp klokken 20.30 på Fiske så finner du det.

I kveld er det også klart for danseforestillingen ” På taket av Moss”, ute på taket av et av byens parkeringshus. Forestillingen vil gå som normalt, men trekke under tak i samme etasje som den var planlagt spilt. Publikum kan parkere fra fjerde etasje og nedover.

Les også om Himmelblå-Line som lover dramatisk monolog på søndagens Nonstop.

Og her kan du sebilder fra åpningen og lese om den den fantastisk finurlige og svært vellykkede Hotel Pradiso fra åpningsdagen.

Kommentarer til denne saken