Henning Kvitnes synger Ravis «Utavdæsjælopplevelse»

  Hver gang vi møtes femte sesong begynner i helgen og først ut er Ravi. Her hører du Henning Kvitnes tolke hans «Utavdæsjælopplevelse».

  Artikkelen er over 4 år gammel

  Den femte sesongen av Hver gang vi møtes sparkes i gang med Ravi som hovedperson.

  DEL

  I årets sesong, som igjen er spilt inn på Vestre Kjærnes gård i Våler, er det Wenche Myhre, Jørn Hoel, Eva Weel Skram, Admiral P, Henning Kvitnes, Unni Wilhelmsen og Ravi som skal hedre hverandre.

  Gårdeierne, Berit og Per Kjærnes, forteller om nok en hyggelig stund med kjente og kjære artister.

  – Den første dagen inviterer jeg på vafler og sveler hjemme hos oss og så har vi en felles middag på kvelden, så vi blir godt kjent med alle som er her, sier Berit.

  Selv flytter ekteparet ut i en hytte i skogen og overlater hele gården til produksjonen.

  I år er det altså Ravi som starter sesongen i hedersstolen. Programmet ser du på TV2 lørdag kveld, men her får du en smakebit av hva som venter deg i programmet med Henning Kvitnes, som tolker Ravis landeplage «Utavdæsjælopplevelse».

  Til TV2 forteller Kvitnes at han skrek seg til å få synge nettopp «Utavdæsjælopplevelse»:

  – Den skrek jeg meg til! Jeg fikk vite at Ravi allerede var med da jeg ble spurt om å bli med i «Hver gang vi møtes»; der og da insisterte jeg på at jeg skulle ta den. Jeg har vært veldig medgjørlig på alle mulige måter, men da sa jeg «den skal jeg gjøre!», sier han og ler.

  Artikkeltags