I dag er det igjen duket for den tradisjonsrike Nyttårskonserten med Vestby janitsjar og Ås musikkorps.
Presseansvarlig Hans Smogeli i Vestby janitsjar sier han som vanlig er spent på interessen og mottakelsen av den åttende nyttårskonserten i rekken.
– Det pleier å komme nærmere 600 på denne konserten. I år har vi fått med oss den tidligere a1-artisten Christian Ingebrigtsen. Det spesielle med ham er jo at han er en rikskjendis som nærmest spiller på hjemmebane på Ås. Han bor jo i Drøbak, forteller Smogeli.
Christian Ingebrigtsen (30) ble for mange kjent som boyband-artist, men de siste årene har tatt et langt steg bort fra den musikalske sjangeren. I oktober i fjor ga han ut soloalbumet "The truth about lies" sammen med blant andre det Tsjekkiske Nasjonale Symfoniorkesteret.
– Vi har jo samarbeidet med en stor artist hvert år vi har arrangert denne konserten. Vi har til og med hatt Øivind Blunck. Da kom det drøye 700. Kanskje Christian også kan få flere unge til å komme på konserten, sier Smogeli, som kan røpe at det er duket for to "premierer" i konsertlokalene i AudMax på Ås i ettermiddag.
– Du kan i alle fall kalle det en kuriositet, a1-låten "Caught in the middle" og Christians egen "Adorable" skal første gang fremføres med korps og kor, sier Smogeli. Han legger til at de i tillegg til Ingebrigtsen, som vanlig har med seg Ås korforening og Soon Blandede kor på nyttårskonserten.
Christian Ingebrigtsen er en av Norges mestselgende artister gjennom tidene. Det tidligere medlemmet av gruppen a1 har allerede reist verden rundt med hiter som "Everytime", "Caught in the middle" og "Take on me"-. Hans debutalbum som soloartist, "Take Back Yesterday" solgte til Platinum.