Tre dager med festival i Råde

TIL RÅDE: Eva Weel Skram trio spiller på torsdag.

TIL RÅDE: Eva Weel Skram trio spiller på torsdag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Eva Weel Skram trio, Vidar Villa og Vassendgutane er blant gjestene på Råde Parkfestival, som går av stabelen fra torsdag 11. til lørdag 13. oktober.

DEL

Råde Parkfestival pleier å trekke mange, og slik er det også i år: Lørdagens arrangement er allerede utsolgt. Festivalen byr på et variert program de tre neste dagene. Det starter allerede på torsdag, blant annet med standup med Espen PA Lervaag før Eva Weel Skram trio går på scenen.

Weel Skram er tidligere kjent som sanger og låtskriver i popduoen Eva & The Heartmaker. Etter at hun deltok på Hver gang vi møtes og blant annet tolket Henning Kvitnes og Admiral P, ble hun inspirert til å begynne å synge på norsk, på sin distinkte Sogndalsdialekt. Albumet «Finne Heim» kom i september.

Fredag blir det rusfritt arrangement med blant andre Kaptein Rødskjegg og barnedisco, og Elly Ekko, Temur, Vilde J og Vidar Villa på scenen.

Og lørdag kan man hele dagen oppleve matfestivalen Smaken av Råde.  Sanguine og Vassendgutane er blant artistene som står på programmet om kvelden under festivalen som samler «hele Råde».

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.