Klart for ribberock i kveld

Det er mye livemusikk å velge mellom dersom man vil bevege den musikalske foten denne julen.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Ribberocktradisjonen i Moss når en höydare i år med livemusikk på flere av byens scener. I en oversikt på Facebook, fremkommer det at det blir livemusikk hele seks steder 2. juledag, i tillegg til steder med DJ.

Tivoli Sportsbar

Norsk Råkk kommer til Tivoli Sportsbar. Bandet, som har sterke mosserøtter, spilte sist som oppvarming for Kim Larsen under Festivalen Sin. De spiller norsk rock som i stor grad er inspirert av punk og reggae, og ser på seg selv som en tidsreise tilbake til 80-tallet.

På Tivoli: Norsk Råkk er tilbake. Foto: Henrik Evertsson

På Tivoli: Norsk Råkk er tilbake. Foto: Henrik Evertsson

Queens Pub

På Queens Pub kommer «legenden» Stephen Ackles, som for tiden er på norgesturné med Vidar Busk og Paal Flaata. Ikke overraskende blir dette showet en hyllest til Elvis, både med juleklassikere og rock'n'roll-favorittene.

Verket

Ønsker man garasjerock 2. juledag, er Verket stedet å være. Det loves fest fra første riff når de hvitkledde herrene i Cosmic Dropouts synger om å dra til stranda, selv om det er jul! Sammen med dem spiller også

Strupene, som lover ærlighet og flotte tekster i den samme sjangeren.

Kjendisene: Torgeir og Kjendisene spiller opp. 	Arkivfoto: Jon-Michael Josefsen

Kjendisene: Torgeir og Kjendisene spiller opp. Arkivfoto: Jon-Michael Josefsen

Øre Villa Kro

Torgeir og kjendisene trenger knapt en introduksjon. De spiller på Øre Villa Kro, som hvert år fyller lokalene til randen under ribberocken. Torgeir og Kjendisene har vært på en lang turné dette året, og konserten på Øre Villa Kor blir deres nest siste i 2016.

Det gode 70-tall: DiscoFlash spiller de gode, gamle danselåtene fra 70-tallet. Arkivfoto: Torgeir Snilsberg

Det gode 70-tall: DiscoFlash spiller de gode, gamle danselåtene fra 70-tallet. Arkivfoto: Torgeir Snilsberg

Lucky Luke Saloon

Lucky Luke hopper fra ribberock til ribbedisco når de spandex- og glitterbekledde mennene i DiscoFlash opptrer med alle de kjente danselåtene fra 70-tallet. DiscoFlash har holdt det gående for egen maskin i 24 og et halvt år – nesten med original besetning, men presiserer med viktighet at bassisten, Halv Al, fylte to år det året orkesteret ble grunnlagt.

Mikro'n

Mr. Pianoman, Ole Kopperud, står for musikken på Mikro'n denne kvelden.

Artikkeltags