Lader opp til konsert med ny video

  Artikkelen er over 2 år gammel

  Mossebandet Strupene spiller ikke mange konsert, men i slutten av april skal de varme opp for The Dogs på Tivoli. Det feires med ny låt og video.

  DEL

  – Sist vi spilte var i jula 2016, så vi er nok ikke så ivrige som vi kunne ha vært, smiler frontmann Jens Ellef Andresen.

  Men om ikke de gjør så mange sceneopptredener, så slipper de med ujevne mellomrom nye låter og videoer på nett. Nok en gang har kvartetten tatt turen til Fredrikstad og produsent Kyrre Fritzner. Den nye låta heter «Lat som du ikke ser», og kan best karakteriseres som «klassisk Strupene».

  – Vi føler at vi har funnet formen vår, og det er jo ikke til å legge skjul på at alle i bandet digger Raga Rockers, konstaterer Andresen.

  Et annet band de også liker er Kristopher Schaus The Dogs. Bandet som for tiden setter konsertsteder over det ganske land på hodet. 21. april spiller de i Moss, og Strupene skal varme opp.

  – Hvis folk ikke har sett The Dogs før, så er det bare å glede seg. Detta blir trøkk, mener Strupene-trommis, Glenn Meling som for tiden holder på med en fotobok om nettopp The Dogs.

  Artikkeltags