Første band ut på ny rockescene

TIL MOSS: Rotvelt er klare med sitt andre album. Lørdag kveld spiller de på Tivolikjellern i Moss, i selskap med Hate This

TIL MOSS: Rotvelt er klare med sitt andre album. Lørdag kveld spiller de på Tivolikjellern i Moss, i selskap med Hate This Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Rotvelt og Hate This rocker høsten inn på Tivolikjellern lørdag kveld.

DEL

– Etter fem måneders dvale, og et betydelig ansiktsløft, er vi endelig klare for høstens første konsert, sier Ann-May Noomi Aas på Tivolikjellern til Moss Avis.

Rotvelt er et Oslo-basert band, men har Jonas Kjærnsrød fra Våler bak trommene. De er hyperaktuelle med plata «En Fortapt Bror».

– Rotvelt skyter melodiøse rockrop fra hofta med referanser fra britisk punk og gammel hardcore, og gir deg «in your face» opplevelse av den gamle skolen hvor alt fancy stuff har blitt fjernet til fordel for musikken, står det i pressemeldingen.

Tre år har gått siden trioen ga ut sitt første album «En Dårlig Dag Å Dø». Nå er altså det andre albumet «En Fortapt Bror» og singlene «Kråkenes Ting» og «Hvert Gatehjørne» ute.

Bandet har spilt på Spydeberg Rockfestival og på klubbdagen til Øyafestivalen. I høst spiller bandet konserter i Trondheim, Bergen, Halden, Oslo og i Moss.

Hate This er et ungt, men svært lovende rockeband fra Moss. De inntar scenen før Rotvelt går på utpå kvelden.

– Nå håper vi bare at publikum finner veien tilbake til kjelleretasjen på Tivoli, byens eneste gjenværende rockepub, sier Ann-May Noomi Aas.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken