Danse og mimrefest med røtter i «the sixties»

LOVER FEST: Tombstones spiller på Verket Roots Rock part II.

LOVER FEST: Tombstones spiller på Verket Roots Rock part II.

Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag 14. oktober blir det det dans og mimrefest for godt voksne på Verket Scene. Da arrangeres Roots Rock part II.

DEL

Første del av Verket Roots Rock ble arrangert på Verket Scene våren 2017, med mange danseglade og lystige «godt voksne» som ga uttrykk for at de savnet samlinger hvor de kan treffe ungdomsvenner, gamle skolekamerater og få seg en god mimreprat og en svingom til velkjente musikkperler.

Nå gjentas suksessen: Med røtter i musikk fra 60- og 70-tallet inviteres det på ny til danse- og mimrefest 14. oktober. På plakaten står Tombstones, Peter & The Penguins og Old Spice.

60-åra

– Evigunge Tombstones, byens første boyband, ble dannet allerede midt på 60-tallet. De byr på variert pop og rock fra de glade 60-åra. Det blir gjenhør av Shadows, Beatles, Stones og andre. Peter & The Penguins, også fra Moss og bestående av fire erfarne musikere med bakgrunn i blant annet Weld, Cosmic Dropouts, Norwegian Wood og Kwyet Kings, varter opp med glad-pop med tydelige røtter i stilen av Mersey Beat fra Liverpool. Som supportband stiller det nygamle bandet Old Spice for å åpne kvelden, sier Ole Waage på Verket Scene.

Dansefot

– På Verket vil man lørdag 14. oktober garantert få kontakt med både musikalske røtter og andre røtter i form av gode og kanskje noen såre ungdomsminner. I drøye fire samfulle timer blir det servert en god blanding av musikkstiler, så det blir garantert vanskelig å holde dansefoten i ro, lover Egil Jegleim.

Artikkeltags