– Vi kjører i gang konserthøsten her på kulturkafeen med Magnus Berg og hans nye trio. Det blir rett og slett rasende lekkert og verdt et besøk, sier Terje Kinn som er husleder ved Skarmyra Allaktivitetshus.

Magnus Berg (19) omtales som en strålende sanger og en eksepsjonell gitarist, sist sett på scenen på Notodden Blues Festival både med sitt eget band og ikke minst med Amund Maarud, Vidar Busk og Daniel Eriksen.

Berg har hatt sitt eget band siden han var 16 år gammel, og han har turnert Norge fra nord til sør, fra øst til vest og delt scene med de største av både utenlandske og norske artister. Magnus Berg ble med sin plate Cut Me Loose nominert av Blues Blast Magazine i «beste nykommer»-kategori.

Magnus Berg kommer til allaktivitetshuset med sin trio bestående av Bo Berg på bass og Ola Øverby på trommer.

Variert program og noe for alle

Videre utover høsten skjer det mye på Allaktivitetshuset. Det blir konserter i forbindelse med demenskafé, lørdagskonserter og egne, faste klubbdager for ungdom.

– Hege Saugstad er en av lørdagsartistene. Hun er ute med helt ny plate og har en fin-fin trio med Eivind Y. Pettersen og Knut Hem. De kommer til Moss den 17.september, sier Kinn.

Klubb for ungdommer mandag og tirsdag er allerede i gang. Det samme gjelder klubb for funksjonshemmede på torsdager.