– Supert at Sofie blir med også i år, midt i prøvene til Mamma Mia, sier Otto Kiss i MSK.
– Nyttårskonserten med spellemannskompaniet på Tivoli Amfi lørdag blir spennende. Men jeg har jo vært med dem mange ganger og vet hva jeg går til, sier Sofie.
– Hva sier du om gjengen i Moss Spellemannskompani?

Anbefales

– Otto og Heidi Kiss gjør en kjempejobb! Trekkspill er kanskje ikke noe alle vil høre til vanlig, men nyttårskonserten er absolutt å anbefale. Det pleier å være fine konserter, sier Bjerketvedt.
Kjæresten Per Emil Grimstad tar flyet hjem fra teaterstudier i Nord-Trøndelag og akkompagnerer Sofie på trekkspill på et par norske sanger.
– I tillegg skal jeg synge to musikalsanger alene, forteller kveldens trekkplaster.

Gedigent progra

Jeløy-kvinnen er veldig langt fra alene om å opptre under helaftenen med konsert, middag og dans på Tivoli lørdag kveld.
– Elever fra kulturskolen spiller taffelmusikk i baren før konserten starter. Trond Gundersen med flere åpner med å spille suite for perkusjoner. Ellen Marie Carlsen spiller piano, Moss Spellemannskompani opptrer, og det samme gjør europamesterne Oslo Trekkspillklubb og lynraske Duo Jupiter. Michelle Thi Nguyen og Rune Mo Mesøy skal synge opera-, jazz- og musikalsanger, og et pønkeband med to 11-åringen skal også på scenen, forteller Otto Kiss.

Dansemusikk

Etter konsert og middag er det dans, og her er det foruten vertskapet i spellemannskompaniet Moss Trekkspillklubb og Trond Bull Hansen Band som skal få det til å rykke i go'foten.