Det er maleren Guttorm Nordø, Erling Valtyrson (mezzotint), Tulla Elieson (relieff), Ingeborg Elieson med skulpturer, Leif Nyland (maleri) og Johan Reisang med tegning og grafikk.

Valtyrson regnes for å være i verdenstoppen innen dyptrykksteknikken mezzotint. Den er svært tidkrevende og krever høy håndverksmessig presisjon med sylskarpe redskaper som motivet risses ned i kopperplatene med.

Maleren Guttorm Nordø betegnes ofte som street artens gudfar. Hans eksplosjoner i farger, og ofte i rå, men treffsikre penselstrøk kan assosieres med de klassiske bebop-musikernes utbrudd og krumspring, skriver galleriet i en pressemelding.

I møtet mellom ulike materialer som tre, marmor, metall og betong lager Ingeborg Elieson skulpturelle objekter med fokus på form, materialitet og dets evne til å kommunisere sanselige opplevelser. Tulla Elieson bruker leirkunsten til å behandle grunnleggende eksistensielle temaer.

Leif Nyland maler hus og landskap i stram forenkling, noen ganger nesten mot det naivistiske. Detaljer som vinduer og dører er utelatt, det er flatene som gjelder. Johan Reisang byr på et fargerikt univers av stirrende øyne, vridde kropper og underlige sammensmeltinger. Han arbeider med bildekunst, malerier og digitale og kommersielle medier.