Fra Jæren for å se på fetter’n

Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Olsenbanden er for alle, bare spør dem som har reist over fjellet for å se Egon, Kjell og Benny i live.

DEL

Lørdagens premiere på Olsenbanden jr. på sirkus er Teaterkråkenes årlige svenneprøve. Og det er også foreldre og foresattes og støtteapparatenes store aften.

LES OGSÅ: Klinte til på Amfisenteret (Tekst + Video)

Det er kanskje ikke direkte oppsiktsvekkende at mange av de nervøse Moss Avis snakket med forestilling har en håpefull med på moroa.

- Vi gleder oss som bare det, sier fem små som finstuderte forestillingens program. Dialekten avslører at de kommer langveisfra.

- Fra Jæren, justerer bestemor som også avslører at dette er hovedrolleinnehaverens nære slekt og at spenningen er til å ta og føle på.

Rød nese

I baren har Oda Olsen og Baard Johannessen ikledd seg røde nese og påstår hardnakket at det burde flere gjøre, og det uten referanse til hverken politikere eller ordfører Tage Pettersen med bedre halvdel som i samme øyeblikk entrer Parteaterkafeen.

- Det gjør godt og gir oss nye perspektiver, sier han og lar velvillig Moss Avis’ utsendte teste tesen.

Premiereforestillinger er også et blomstershow og vi biter merke i at politiinspektør Hermansens mor og farmor ankommer showet med en god bukett. Det hører med til historien at Hermansen jr. selvfølgelig heter Herman til daglig.

Se flere bilder i bildegalleriet (Det er dessverre problemer med å åpne de nye bildegalleriene på enkelte enheter. Vi jobber med saken. Tips: Skru av innstillingen "privat" i nettleseren på mobilen)

Artikkeltags