Ny giv i Tivolikjeller'n

COMEBACK 1: Innehaver Ralph Bakken (til venstre) er godt fornøyd med at Petter Aas er tilbake for å skape nytt liv i Tivolikjeller’n. FOTO: PÅL ANDREASSEN

COMEBACK 1: Innehaver Ralph Bakken (til venstre) er godt fornøyd med at Petter Aas er tilbake for å skape nytt liv i Tivolikjeller’n. FOTO: PÅL ANDREASSEN

Artikkelen er over 3 år gammel

Det blir neste som i «gamle dager», lover Ralph Bakken og Petter Aas om reåpningen av Tivolikjeller’n som konsertsted.

DEL

– Jeg har lenge sett at det har vært et potensial i kjelleren. Vi har verken hatt kapasitet eller kompetanse til å utnytte det. Nå gleder vi oss til å få til litt trøkk i kjelleren igjen sier innehaver av Tivoli Sportsbar, Ralph Bakken.

Bakken har ansatt Petter Aas, som tidligere drev Tivolikjeller’n sammen med Ann May Aas før Bakken tok over huset i Storgata i fjor. Aas skal primært stå for aktiviteten i kjelleren, men skal også være en del av teamet som skal sørge for programmet oppe i sportsbaren.

– Det blir nesten som å få tilbake «sjela» i huset når Petter er tilbake. Han jobbet jo også her da Parkteatret drev huset og har mange års erfaring. Det er helt ideelt for oss å ha ham på plass igjen, smiler Bakken.

Flere konserter

Selv er Petter Aas strålende fornøyd med å være tilbake på Tivoli etter å ha jobbet blant annet på Øre Kro det siste året.

– Det var veldig gøy å jobbe på kroa. Jeg kommer nok til å ta med meg en del jeg lærte der når vi nå åpner opp for mer livemusikk på Tivoli igjen, konstaterer Aas.

Den foreløpige planen er å ha et tilbud for de «voksne» oppe, mens Tivolikjeller’n skal ta seg av de mer høylytte artistene. Bakken kan avsløre at både Jan Eggum og Odd Nordstoga er navn som er klare for mossepublikummet til høsten, og har også et knippe andre kjente navn på blokka – uten å foreløpig ville avsløre hvilke.

COMEBACK 2: Amerikanske Kurt Baker Combo er tilbake i Tivolikjeller’n etter to år. pressefoto

COMEBACK 2: Amerikanske Kurt Baker Combo er tilbake i Tivolikjeller’n etter to år. pressefoto

Planen er å ha minst én konsert i måneden nede, og Aas – som begynte i jobben 1. mai – kan opplyse om at nyheten om at den populære livescenen har gjenoppstått allerede har ryktes i musikermiljøet.

– Vi har fått massevis av henvendelser fra band allerede, men kommer nok til å være litt mer selektive i bookingen enn vi var tidligere, sier han.

Et band som har sluppet gjennom nåløyet er amerikanske Kurt Baker Combo som satte lokalet på hodet da var her for et par år siden. Førstkommende lørdag er de tilbake i Moss, og fyrer opp sin blanding av Ramones-, Beatles- og Elvis Costello-inspirerte power pop.

Artikkeltags