Gå til sidens hovedinnhold

Lover ompa-faktor på Carlberg

To band til årets høsthappening på Carlberg gård

Artikkelen er over 5 år gammel

Torgeir & Kjendisene bidrar når Carlberg Gård arrangerer oktoberfest på låven førstkommende lørdag.

Arrangørene sier i en pressemelding at de ønsker å gjenta fjorårets suksess. Dermed har de slått til med to band også i år.

På årets oktoberfest-program står Torgeir & Kjendisene og Corinne Kennedy Band.

God ompa-faktor

– Det blir livemusikk med god ompa-faktor gjennom hele kvelden, lover Torgeir & Kjendisene-vokalist, Torgeir Hansen. Og det er ikke bare musikk som står på programmet lørdag.

Som seg hør og bør blir det nemlig også kåring av beste mannlige og kvinnelige oktoberfest-kostyme, i tillegg kommer både god mat og drikke å stå i fokus, melder arrangørene Marit og Carl Gauterud på Carlberg gård.

Inn i minneboka

Hansen deltok på fjorårets oktoberfest også. Og han har følgende å si om årets arrangement: «Mange fester og konserter er spesielle, men Calberg la lista høyt på trivselsbarometeret i fjor, og med ekstra litt finpuss kan denne kvelden også gå inn i minneboka».

Torgeir & Kjendisene er for øvrig i studio med superprodusentene fra Gutta fra Jar, Jesper Borgen og Magnus Berthelsen om dagen. Duoen står bak en rekke av årets sommerhiter, og skal nå være med på å gjøre en nyinnspilling av en gammel Torgeir & Kjendisene-slager, «Jeg er Fyllesjuk i dag».

Corrinne Kennedy som har besøkt Moss flere ganger tidligere, stiller lørdag med sitt nye band for å fremføre tradisjonelle irske viser og god rock ´n roll.

LES OGSÅ:  Fra fjorårets oktoberfest på Dillingøy:

Kommentarer til denne saken