Det blir mye spennende musikk når Moss Spellemannskompani og Kulturskolen i Moss inviterer til Nyttårskonsert i Østfoldkirken til lørdag.

– Dette blir en spennende konsert der vi presenterer et nytt og fengende repertoar med skreddersydde stykker for trekkspillorkester, sier Otto Kiss, dirigent i Moss Spellemannskompani.

– Vi har fått en helt fantastisk orkestrering av magisk musikk fra Harry Potter-filmene. Vi har et par nydelige arrangementer av japansk animémusikk, og vi drar til med spenstig og gåtefull folkrock, lover Kiss.

 

- Et kulturelt høydepunkt

Han lover at det musikalske nivået blir høyt, og at det blir et spennende musikalsk program med innslag fra Moss Spellemannskompani, solister fra Kulturskolen, unge og lovende musikere som Marlene Kure (vokal) og Adrian Kiss (piano og perkusjon), så vel som etablerte musikere som Skjalg Bjørstad og den italienske trekkspillvirtuosen Roberto Palermo.

- Dette blir et kulturelt høydepunkt, lover Kiss, som anbefaler alle interesserte i Moss og omegn om å legge lørdagskvelden til Østfoldkirken.

Aila Othilie Grieg er bare åtte år og skal være en av solistene.

– Det er ikke så skummelt å være solist, for det har jeg vært mange ganger før. Det er veldig fint og gøy, men bassen kan være litt vanskelig.