Tar opp kampen mot depresjon på sin nye singel

Artikkelen er over 1 år gammel

Fredag slipper Malene Markussen fra Vestby sin nye singel «Dypere dypere», som er den siste smakebiten fra albumet som er planlagt til våren 2019.

DEL

Med Malenes glassklare stemme i fokus, får lytteren et dypere innblikk i depresjonens mørke verden, gjennom et rolig og nedstrippet lydlandskap. Selv om låten har et vanskelig tema, er det en svevende og lettbeint poplåt, skriver plateselskapet i en pressemelding.

Malene Markussen har selv slitt med depresjon i mange år, så hun snakker av erfaring gjennom teksten på «Dypere dypere».

– Det å være deprimert kan føles som et stort hull som vokser inne i deg. Det er som å bli dratt ned og slukt levende i dette mørke hullet, samtidig som man har et ønske om å kjempe seg ut av det. Det er det ønsket om å bli bedre som angir den litt positive tonen i musikken – det er alltid håp, sier Malene i meldingen.

Den unge artisten foretrekker å hente inspirasjon fra metal eller blues når hun skaper poplåter, og er opptatt av å lage musikk som handler om litt andre temaer enn ubesvart kjærlighet og «good times», som mange låter handler om.

Artikkeltags