Tar opp kampen mot depresjon på sin nye singel

Fredag slipper Malene Markussen fra Vestby sin nye singel «Dypere dypere», som er den siste smakebiten fra albumet som er planlagt til våren 2019.

DEL

Med Malenes glassklare stemme i fokus, får lytteren et dypere innblikk i depresjonens mørke verden, gjennom et rolig og nedstrippet lydlandskap. Selv om låten har et vanskelig tema, er det en svevende og lettbeint poplåt, skriver plateselskapet i en pressemelding.

Malene Markussen har selv slitt med depresjon i mange år, så hun snakker av erfaring gjennom teksten på «Dypere dypere».

– Det å være deprimert kan føles som et stort hull som vokser inne i deg. Det er som å bli dratt ned og slukt levende i dette mørke hullet, samtidig som man har et ønske om å kjempe seg ut av det. Det er det ønsket om å bli bedre som angir den litt positive tonen i musikken – det er alltid håp, sier Malene i meldingen.

Den unge artisten foretrekker å hente inspirasjon fra metal eller blues når hun skaper poplåter, og er opptatt av å lage musikk som handler om litt andre temaer enn ubesvart kjærlighet og «good times», som mange låter handler om.

Artikkeltags