Alle artistene til Prestivalen er i boks

PRESTIVALEN: Oda Dahl er klar for festival på Vestby prestegård. (Pressefoto)

PRESTIVALEN: Oda Dahl er klar for festival på Vestby prestegård. (Pressefoto)

Artikkelen er over 2 år gammel

Prestivalen arrangeres for andre gang 11. juli, og det er Oda Dahl som skal åpne årets festival på Vestby prestegård.

DEL

Tidligere har arrangørene annonsert OnklP & De Fjerne Slektningene, Vazelina Bilopphøggers, Death By Unga Bunga og Sweden til festivalen. Med Oda Dahl på plakaten er nå programmet komplett for sommerens store musikkopplevelse i Vestby.

Oda Dahl har i ti år vært en av frontfigurene i bandet Mhoo som har turnert i og utenfor Norge. Sammen med bandet har hun gitt ut tre album, men i år har Oda bestemt seg for å fokusere på sitt soloprosjekt og holder for tiden på i studio med innspilling av hennes kommende soloalbum som etter planen vil bli sluppet i løpet av 2018.

Myk åpning

Musikken er en blanding av singer-songwriter og country, og Oda er selv inspirert av artister som Ane Brun.

– Jeg tror det blir deilig med en litt myk åpning på festivalen med Oda, før det braker løs med rock 'n' roll senere på ettermiddagen og kvelden. At vi har fått så mange kule og store navn på plakaten allerede i festivalens andre år er bare helt rått, sier Åsmund Lande i festivalledelsen.

Det er god stemning på Prestivalens kontor i disse dager. Supersuksessen Onklp & De Fjerne Slektningene, som blant annet står bak monsterhiten «Styggen på ryggen» fra 2014, slapp forrige uke sitt fjerde studioalbum «Slekta: fYre» og høstet strålende kritikker. Prestivalen er én av kun seks festivaler som har fått kloa i bandet i sommer!

Indiepopbandet Sweden slapp også sitt fjerde studioalbum «Confetti» i våres. Mossebandet Death By Unga Bunga hadde så vidt kommet hjem fra sine to USA-turneer i 2017 før de i april i år slapp sitt femte studioalbum. Alle skal de dele scene på prestegården med de levende legendene i Vazelina Bilopphøggers og nå altså også Oda Dahl.

Artikkeltags