Østfold-tungt kjendistreff på Vestre Kjærnes gård

God miks: Denne gjengen skal tolke hverandres låter i det som er den femte sesongen av TV2-suksessen «Hver gang vi møtes» som vises på TV etter nyttår. Fra venstre; Admiral P, Wenche Myhre, Unni Wilhelmsen, Jørn Hoel, Ravi, Eva Weel Skram og Henning Kvitnes.

God miks: Denne gjengen skal tolke hverandres låter i det som er den femte sesongen av TV2-suksessen «Hver gang vi møtes» som vises på TV etter nyttår. Fra venstre; Admiral P, Wenche Myhre, Unni Wilhelmsen, Jørn Hoel, Ravi, Eva Weel Skram og Henning Kvitnes. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Gråvær la ingen demper på stemningen da artistene til neste års «Hver gang vi møtes» viste seg for pressen i Våler tirsdag morgen.

DEL

Og årets artister er en god blanding av veteraner og nykommere. Og hele to østfoldinger er med, nemlig Admiral P fra Askim og Henning Kvitnes fra Halden. De kommende 10 dagene skal de leve tett på Wenche Myhre, Jørn Hoel, Ravi, Unni Wilhelmsen, og Eva Weel Skram inne i Våler-skogene. Og kanskje vil lokalbefolkningen få et og annet glimt av dem underveis i innspillingen.

Programredaktør Anne-Karin Lundeby fra Råde er overbevist om at årets artistmiks er blitt akkurat det de håpet på.

– Det er alltid en utfordring å finne den perfekte kombinasjonen av artister, sier Lundeby. Hun bor på gården under hele innspillingsperioden som begynte i går og som varer helt til neste torsdag.

Alt ligger til rette

Lundeby skryter uhemmet av Vestre Kjærnes.

– Per og Berit er et flott vertskap som legger alt til rette for oss. Og området er perfekt for denne type TV-produksjon der vi trenger å jobbe i fred, sier Lundeby.

– Vi er glade for TV2 og produksjonsselskapet Mastiff velger å legge programmet hit til Vestre Kjærnes gård i år igjen, sa gårdeier Per Kjærnes til Moss Avis da de nye artistene ble vist fram for pressen i går.

Det er fjerde året «Hver gang vi møtes» spilles inn i Våler og både Per og kona Berit synes det er fantastisk morsomt at gården fylles opp på denne måten.

– Men det er noen hektiske innspillingsdager både for dem og oss, sier Per, som innrømmet at de av og til får med seg litt av det som filmes «live».

LES MER OM HVER GANG VI MØTES HER

Lokale Østfold-helter

Totalt 28 norske artister har vært innom gården etter årets sesong, og han kan røpe at noen har vært litt ekstra stas å ha på besøk.

– Og noen har vært store positive overraskelser, sier Per, som ikke legger skjul på at det «Hver gang vi møtes» har en effekt langt utover kommunegrensene.

–Jeg tror dette er positivt for hele regionen jeg, sier Per, og tar et godt tak rundt Askims store sønn, Philip Tom Joseph Boardman kjent som Admiral P.

– Heia Østfold, ler Per Kjærnes.

Admiral P kan fortelle at han måtte tenke seg om før han sa ja til programmet.

–Dette var tredje gang jeg er blitt spurt. Nå var det Onkel P som roa meg ned og fikk meg til å bli med. Det er jo faktisk et ålreit program og jeg gleder meg litt ekstra til å tolke dronninga sjæl, Wenche Myhre, smiler reggae og hip-hop-artisten.

Veteraner: Både Wenche Myhre og Jørn Hoel har lang fartstid i musikkbransjen og begge så fram til å ta fatt på «leirskolen» på Vestre Kjærnes.

Veteraner: Både Wenche Myhre og Jørn Hoel har lang fartstid i musikkbransjen og begge så fram til å ta fatt på «leirskolen» på Vestre Kjærnes.

Unni fikk eget bad

I motsetning til Henning Kvitnes kjente han svært få av de andre artistene før de møttes i Våler i går.

–Jeg kjenner de fleste fra før. Men så har jeg holdt på lenge også da, smilte Kvitnes, som ikke tror det vil bli så mye grining på TV.

– Jeg er ikke så sentimental av meg, egentlig, Men man vet jo aldri.

Unni Wilhelmsen tror heller ikke det blir mye TV-tårer.

– Men dette blir gøy! Det er insekter her, men det gjør ikke noe for jeg har fått eget bad. Jeg trodde jeg måtte dele.

FAKTA

«Hver gang vi møtes» har vært en stor suksess på TV 2 gjennom fire sesonger, og opptakene til femte sesong startet mandag 24. august på Vestre Kjærnes gård.

Den nye sesongen av «Hver gang vi møtes» sendes på TV 2 neste år.

Programmet produseres av Mastiff for TV 2.

 

Artikkeltags