Moss lufthavn – dobbelt- moralens kamparena?

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Leserbrev skrevet av Håvard Jensen, Gruppeleder i Østfold FrP

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Som FrP politiker i Østfold er jeg også en av de som støtter Østfold FrP sin resolusjon, hvor vi ber flertallet på stortinget om å droppe flysete avgiften, vi er redd flyplassen vil bli nedlagt på grunn av dette.

Hva en slik avgift heter er uinteressant, derfor støtter vi heller ikke den forkledde Co2 avgiften som AP ivrer for.

Jeg registrerer at AP og fagforeningene daglig mener noe om Moss lufthavn i media og jeg ser at AP og LO som gikk ut og ønsket boikott av flyplassen for en tid tilbake, noe som hadde medført nedleggelse om de hadde lykkes. Nå plutselig er veldig for flyplassen og Ryanair.

Det er også veldig interessant å registrere at Svein Roald Hansen og Irene Johansen som fra dag 1 har vært motvillige til å bedre flyplassens rammevilkår, nå plutselig er veldig pro flyplass.

Er det slik at både LO og disse to AP politikerne har en kort hukommelse, eller er det slik at de undervurderer folk flest i Østfold .Tror de at de kan bløffe seg til å få folk til å tro at de plutselig har en slik plutselig velvilje til flyplassen og Ryanair?

Det er faktisk ikke sant det AP sier, at FrP og Høyre er nøkkelen til å hindre denne avgiften.

Det er V og KrF som kan stoppe denne galskapen.

Det er de som låser stortinget til sin budsjettavtale og det er bare de som kan løse denne floken. Alternativet kan være å utløse en regjeringskrise og sette inn de partiene som ønsker å fjerne tax-free salget på norske flyplasser, noe som igjen vil bety «kroken på døra» for Rygge og andre flyplasser.

Jeg håper de som er glad i flyplassen merker seg at «dobbeltmoralens voktere « spiller sitt falskspill, ikke til fordel for flyplassen, men til fordel for sine egne billige politiske poeng.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken