Temaene bil og motor går aldri av mote. Bilen er en viktig del av hverdagen vår. I 2017 ble det registrert 158 650 nye personbiler i Norge. Dermed er 2017 det tredje største salgsåret i historien. Av disse var 33 080 nullutslippsbiler.

Bilmagasinet presenterer aktører som har bil og motor som levebrød.

Hvilken bil foretrekker en familie når de skal ha plass til barn, bagasje og kongepuddelen? Blomsterpiken Anniken ble "frelst" ved første øyekast da hun ble introdusert for Honda HR-V.

En av Norges mest populære biler har blitt oppgradert, og nye Mitsubishi Outlander PHEV gir fortsatt mye hybrid for pengene. Men hva er annerledes fra tidligere modeller? Kom innom Mobile Moss for å finne svaret!

Førerkort takk! De har sett det meste på veien. Det som overrasker Utrykningspolitiet mest er å se viljen folk har til å se sette andre folks liv i fare. Du kan også lese mer om UPs fem tips inn mot vintersesongen.

Startkabler kan redde deg ut av knipa når bilen ikke vil starte, men visste du at det finnes en nødlader som både kan starte bilen og lade mobilen? I magasinet kan du lese mer om Jumpstarter fra Coolstuff – den geniale nødladeren som hjelper deg ut av knipen.

Samferdselsdepartementet innførte nye regler i oktober 2018. Kort fortalt betyr det at du kan montere så mange ekstra fjernlys du vil på bilen din. Nå kan du lese mer om regelendringene og en rekke spennende produkter fra Ekstralys.

Fellesnevneren for alle vi møter i Bilmagasinet er faglig kompetanse, har gode råd og tips på lager og er opptatt av det som skjer lokalt og satser her vi bor.

Vi håper du får glede av magasinet og at du vil støtte opp om det lokale næringslivet!

Katharina Wiig, innholdsskribent Amedia SMB